Functies

Waarom je bezoekers blij zullen zijn met AtYourScreen!

Stabiele livestream

We bieden je bezoekers de meest stabiele livestream aan die er bestaat! Ons platform maakt gebruik van Verizon. Zij leveren een hoogwaardige stream techniek waar zelfs de Super Bowl* stabiel op draait!

*Wist je dat de Super Bowl gemiddeld 102,1 miljoen streams heeft gehad in 2021?

Gebruiksvriendelijk

Alleen het ingeven van de ticket code en het klikken van een vinkje is nodig om je bezoekers naar de livestream te kunnen laten kijken. Simpel en iedereen kan het!

Support*

Een behulpzame bot helpt je bezoekers met de meest gestelde vragen. Komt die er niet uit dan zit er een team van professionele chat medewerkers klaar die je bezoekers binnen no-time helpen.

*Streamsupport is niet standaard inbegrepen. Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

Waarom jij AtYourScreen voor je evenement wil gebruiken!

Ja.. het is inderdaad uitgebreid! En er komt nog veel meer aan!

Makkelijk beheer portaal

Voor jouw als organisator is het super makkelijk je eigen evenementen te beheren. En kom je er niet uit helpen we je graag via de chat. Zo sta je er nooit alleen voor!

Beveiligde livestream

Je klanten kopen eenvoudig een ticket via een verkoopkanaal naar keuze en kunnen daarna via de speciale pagina van jouw evenement inloggen. Met een code kan de stream maar op 1 apparaat tegelijkertijd gekeken worden. Hierdoor zijn tickets die gedeeld worden verleden tijd!

Eigen styling

Maak gebruik van je eigen kleuren, lettertypes en logo’s om jouw evenement de stijl te geven die het verdient!

Aanwezigheidsregistratie

NIEUW!

Met deze functie is het mogelijk om tijdens je event te checken of kijkers nog wel echt deelnemen aan het event. Na een zelf ingestelde interval krijgen kijkers een popup waarbij ze dienen te bevestigen dat ze er nog zijn.

Ticketmanager

Onze ticketmanager is heel makkelijk in gebruik. Zo kan via een CSV bestand je eigen tickets inladen. Zoek je gemakkelijk een ticket op en kan je zien hoe vaak deze is gebruikt om in te loggen.

Export tickets

Met de export functie exporteer je snel en gemakkelijk alle tickets in een CSV bestand. Op deze manier heb je na je evenement gelijk beschikking tot de data.

API Koppeling

Heb je je eigen ticketsysteem? Koppel deze dan met onze simpele API. Zodra je bezoekers een ticket gekocht hebben wordt deze direct in AtYourScreen gezet.

Subsessies

Heeft je evenement meerdere streams dan kan je heel gemakkelijk een programma samen stellen. Je geeft elke stream een eigen naam en tijdstip en deze word dan vervolgens toegevoegd aan de programmering. Bezoekers kunnen vervolgens uit een lijst kiezen welke stream ze willen zien.

Beveiligde Video On Demand

Je klanten kunnen via een verkoop kanaal naar keuze hun ticketcode aanschaffen. Hierna gaan ze naar de pagina van jouw evenement en kunnen wanneer ze zelf willen jouw evenement terug bekijken.

Meertalig

Het is gemakkelijk om de taal van alle knoppen en teksten in je evenement te wijzigen. Momenteel ondersteunen we Nederlands en Engels.

Welkomstboodschap

Met een welkomstboodschap laat je voorafgaand aan de stream of video een video zien. Wanneer de video is afgelopen zien je bezoekers automatisch de stream!

Custom content

Wil je extra informatie laten zien bij je stream? Activeer de custom content tab. Hier kan je eigen mini website inladen met bijvoorbeeld extra informatie over de stream of een link naar je webshop.

Mis je iets?

Zoals je ziet is AtYourScreen behoorlijk uitgebreid. Mis jij nou iets wat jouw evenement nodig heeft? Stuur ons een bericht en we kijken graag samen met je naar de mogelijkheden!

Menu