Jouw evenement in de huiskamer!

Met AtYourScreen kunnen kijkers betaalde livestreams bekijken rechtstreeks vanuit hun woonkamer, tuin of zelfs hun eigen zwembad! Voor artiesten is dit de uitgelezen kans om in deze tijd hun fans te kunnen bereiken, en een waardevolle bron van inkomen te genereren.

img
  • 15000
    Unieke kijkers
Features

Waarom je kiest voor AtYourScreen

In de afgelopen tijd zijn livestreams enorm belangrijk geworden als nieuwe vorm van vermaak. Met ons platform bieden wij artiesten / theatermakers de mogelijkheid een livestream op te zetten waar kijkers door middel een virtueel ticket bij kunnen zijn. Live vanuit huis.

Pay-Per-View

De stream is tijdens het evenement te zien door middel van een unieke code die je kijker van te voren koopt. Er is zelfs een mogelijkheid om te casten via Airplay en Chromecast.

Maar 1 device tegelijk

Onze oplossing bied je de mogelijkheid de stream maar voor 1 device tegelijkertijd aan te bieden. Codes die op internet belanden is dus verleden tijd.

Support tijdens de stream

Wij kunnen support leveren voor je kijkers. Tijdens het event staan onze medewerkers voor je klaar doormiddel van een livechat.

Image placeholder
Meertalig

AtYourScreen is meertalig beschikbaar. Momenteel ondersteunen we Engels en Nederlands.

Ticketing

Onze app kan aan ieder ticket bedrijf gekoppeld worden. Ook is het mogelijk de ticketing via ons te laten lopen. De keuze is geheel aan jou!

Whitelabel mogelijkheid

Verdient jouw evenement een eigen sfeer en identiteit? Standaar bieden we hier al wat opties voor. Vraag naar de mogelijkheden!

Door slim gebruik te maken van sessies kunnen we nu meer dan 20.000 mensen tegelijkertijd laten kijken met unieke codes.

Met 1 ticket kan 1 persoon tegelijkertijd kijken. Zodra iemand een andere browser opent kan daar niet gekeken worden.

Wij houden van snel en kunnen binnen 24 uur onze dienst leveren.

download

Onze partners

Om jouw livestream zo succesvol mogelijk te maken werken wij samen met betrouwbare partners.

  • client
  • client